Online / DIY Chocolade uitjes bij Choco Loca


Choco Loca - Hinthamerstraat 216

chocoloca

Wij verzorgen een chocolade-experience van ongekende klasse! 20 ludieke workshops met chocola waarbij heel wat te smikkelen valt, ideaal voor een bedrijfsuitje of als vrijgezellenfeestje. Gezelligheid is altijd aanwezig en er is nooit genoeg! Zo zijn alle privé uitjes bij ons al te boeken vanaf 6 personen!

Een Chocolade uitje vanaf 2 personen? Dit kan bij Choco Loca! Elke dag bieden wij om 11u een inloop-uitje Bossche Bol Lol Speed van 1 uur aan. Al te boeken vanaf 2 personen. Graag nog wel reserveren van te voren bij Choco Loca. Bij dit uitje kom je alles te weten over het Bossche Bolletje met heel veel fun. Dit uitje bestaat uit verschillende onderdelen. Heerlijk je bolletje dippen in de warme chocolade, ook met fruit, hmmm af en toe een likje nemen mag best. Daarna volgt de slagroom battle.. . Niks is hier te gek.

Wij bieden verschillende leuke online Chocolade uitjes aan. Waarbij heel veel gesnoept en gesmuld kan worden. Deze zijn te boeken vanaf 6 personen. Het kan dan waar en wanneer het jou uitkomt achter jouw scherm. De Bossche Bol Lol is het meest geboekte online uitje. Je krijgt dan alle ingrediënten thuis opgestuurd voor twee Bossche Bollen met heel veel fun. Tijdens het uitje zal Tante Annie of een andere entertainer live op jouw beeld verschijnen en het hele uitje lijden. Maar ook jullie komen aan het woord! Zo wordt jouw bol helemaal uniek en mag je hier iets over vertellen. Al zin om jouw bolletje heerlijk in de warme chocolade te dippen? Boek dan nu dit uitje.

Liever een ander online uitje? Dat kan, wij bieden verschillende andere leuke online chocolade uitjes aan, zoals Schilderen met Chocolade of een Chocolade Proeverij. Bekijk dit rustig op onze website. Liever een Do It Yourself pakket met een filmpje als begeleiding? Dit kan ook. Dan ben je nog flexibeler.

Daarnaast staat er nog een leuke verrassing aan te komen, want wij zijn bezig met het ontwerpen van een online kerstborrel en -pakket. Benieuwd hiernaar? Hou dan onze website in de gaten.

  Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplicht om in te vullen. Bij het versturen van een bericht ga je akkoord met het verwerken van jouw gegevens aan Vrijgezellen-feesten.nl en de aanbieder van deze activiteit.

  Ook leuk voor jou...

  rich-magic-workshop-goochelen
  Goochel Workshop

  Zoekt u naar leuke workshops voor een feestje of evenement? Goochelaar Rich Magic geeft goochel workshops voor alle leeftijden.

  Lees meer