Online / DIY Chocolade uitjes bij Choco Loca


Choco Loca - Hinthamerstraat 216

chocoloca

Wij verzorgen een chocolade-experience van ongekende klasse! 20 ludieke workshops met chocola waarbij heel wat te smikkelen valt, ideaal voor een bedrijfsuitje of als vrijgezellenfeestje. Gezelligheid is altijd aanwezig en er is nooit genoeg! Zo zijn alle privé uitjes bij ons al te boeken vanaf 6 personen!
Een Chocolade uitje vanaf 2 personen? Dit kan bij Choco Loca! Elke dag bieden wij om 11u een inloop-uitje Bossche Bol Lol Speed van 1,5 uur aan. Al te boeken vanaf 2 personen. Graag nog wel reserveren van te voren bij Choco Loca. Bij dit uitje kom je alles te weten over het Bossche Bolletje met heel veel fun. Dit uitje bestaat uit verschillende onderdelen. Heerlijk je bolletje dippen in de warme chocolade, ook met fruit, hmmm af en toe een likje nemen mag best. Daarna volgt de slagroom battle.. . Niks is hier te gek.

Wij bieden verschillende leuke online Chocolade uitjes aan. Waarbij heel veel gesnoept en gesmuld kan worden. Deze zijn te boeken vanaf 8 personen. Hierbij kan je zelf de tijd en datum aangeven! De Bossche Bol Lol is het meest geboekte uitje. Eenmaal aangekomen bij ons choco-paleisje staan Tante Annie en haar crew je al lachend en zwaaiend op te wachten. Hierna doen we onze intro en proosten we met jou en je groep op een top uitje. Je gaat zelf chocolade fondant maken en de bol versieren. Hierna volgt er een heuze slagroom battle! Welk team krijgt de slagroom het eerst stijf? Hierna volgt de prijsuitreiking voor een 1e, 2e en 3e prijs. Het enige wat je dan nog te wachten staat is natuurlijk je Bosche bol eten!

Liever een ander online uitje? Dat kan, wij bieden verschillende andere leuke online chocolade uitjes aan, zoals Schilderen met Chocolade of een Chocolade Proeverij. Bekijk dit rustig op onze website. Liever een Do It Yourself pakket met een filmpje als begeleiding? Dit kan ook. Dan ben je nog flexibeler.

  Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplicht om in te vullen. Bij het versturen van een bericht ga je akkoord met het verwerken van jouw gegevens aan Vrijgezellen-feesten.nl en de aanbieder van deze activiteit.

  Ook leuk voor jou...

  rich-magic-workshop-goochelen
  Goochel Workshop

  Zoekt u naar leuke workshops voor een feestje of evenement? Goochelaar Rich Magic geeft goochel workshops voor alle leeftijden.

  Lees meer