rich-magic-workshop-goochelen
Uitgelicht Goochel Workshop

Zoekt u naar leuke workshops voor een feestje of evenement? Goochelaar Rich Magic geeft goochel workshops voor alle leeftijden.

Meer over Goochel Workshop
Gezelligheid aan tafel

Lees meer
Gek op Wielen!

Lees meer

Originele bedrijfsuitjes – Recensies

Heeft u een onvergetelijk leuk bedrijfsuitje, afdelingsuitje of bedrijfsfeest gehad? Zijn er bijzonderen of ludieke dingen gebeurd? Deel het dan met ons!

Maak je bedrijfsfeest onvergetelijk!

Het is vaak het middel om je collega’s en de hogere lagen van je bedrijf eens van een andere kant te zien: een bedrijfsfeest. Even weg uit de dagelijkse planningen, deadlines en formele vergaderingen. Gezellig kletsen met collega’s in een informele sfeer zonder dat je met je gedachten bij je werk zit. Een bedrijfsfeest doet het wat dat betreft altijd goed. Er zijn veel bedrijven die minimaal 1 keer per jaar een bedrijfsfeest organiseren. Vaak wordt dit feest georganiseerd door een aantal werknemers die samen een commissie binnen het bedrijf vormen en zich bezighouden met de organisatie.

De voordelen

Een bedrijfsfeest kent vele voordelen. Het creëert veel goodwill bij de werknemers, het bedrijf laat immers zien haar werknemers te waarderen en is bereid om daar wat geld voor te investeren. Het is daarnaast goed voor de teambuilding, collega’s leren elkaar op een andere manier kennen en dat versterkt de onderlinge band. Tot slot is het ook een leuke afleiding voor de dagelijkse bezigheden die bij het werk horen.

De organisatie

Wat komt er allemaal bij de organisatie van zo’n bedrijfsfeest kijken? Allereerst moet er natuurlijk draagvlak voor zijn, zowel bij de werknemers als bij de directie die er geld voor vrij willen maken. Wanneer dit geregeld is en het budget is vrijgemaakt, kan het enthousiasmeren beginnen. Door middel van posters en berichten kan gecommuniceerd worden dat het weer zover is: er komt weer een bedrijfsfeest aan! Dan dringt zich meteen de belangrijkste vraag aan: waar gaan we het feest houden?

Bouvigne

Een absolute aanrader is Bouvigne in Breda. Daar kunnen diverse leuke bedrijfsfeesten gehouden worden. Na het feestje kun je daarna ook nog eten in Breda, hier kun je onbezorgd van een diner genieten. Na deze dag is de teambuilding optimaal in orde en kan het bedrijf rekenen op veel goodwill onder haar werknemers.

Koken op ons jaarlijkse bedrijfsuitje

Een keer per jaar gaan we met iedereen wat leuks doen. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om iets heel anders te doen met ons bedrijfsuitje. Samen met alle collega’s hebben een kookworkshop gevolgd in Nijmegen. Via https://www.ietsdoenofferte.nl/aanvraag-overzicht/bedrijfsuitje hebben we een offerte gekregen, en daar waren we erg tevreden over.

Voordat we begonnen met koken kregen we uitleg van een kok. Dit deed hij erg spontaan en iedereen had zin om aan zijn gerecht te gaan werken. Na de uitleg zijn we in drie groepen verdeeld. Een groep moest het voorgerecht maken, de andere groep het hoofdgerecht en ook een groep moest het nagerecht maken. Daarna hebben we samen van alles wat geproefd en beoordeeld welk gerecht het beste was.

De winnaars die het beste gerecht hadden gemaakt, kregen allemaal een gratis diner bon die ze konden besteden in veel restaurants in Nijmegen. We hebben het afgesloten met een lekker drankje op het terras in Nijmegen. Iedereen heeft een erg leuke dag gehad.