naupar-bedrijfsuitje
Uitgelicht Naupar

NAUPAR heeft een vloot van 140 zeilschepen met 16 afvaarthavens aan het IJsselmeer en Waddenzee. Voor elke bedrijfsuitje een passend schip!

Meer over Naupar
Creatief bedrijfsuitje

Lees meer
Teambuilding

Lees meer

5 tips voor het organiseren van een bedrijfsfeest

Ben jij degene die dit jaar het bedrijfsfeest van je organisatie moet organiseren? Stress, stress, stress. Maar geen paniek. Met deze 5 tips wordt het organiseren van een bedrijfsfeest een makkie!

Tip 1: wie nodig je uit?

Is het bedrijfsfeest bedoeld voor het hele bedrijf of alleen de afdeling waar jij op werkt? Dit is het eerste wat je moet beslissen als je een bedrijfsfeest gaat organiseren. Zo weet je ongeveer hoeveel mensen er komen en kun je daar rekening mee houden bij het organiseren van het bedrijfsfeest.

Tip 2: bepaal het budget

Nu je weet hoeveel gasten er komen, kun je je budget gaan bepalen. Wil je chique uit eten of zelfs een DJ inhuren? Hier heb je een ruim budget voor nodig. Bij een kleiner budget zullen de mogelijkheden dan ook een stuk beperkter zijn. Maar ook op kantoor kun je het erg gezellig maken.

Tip 3: kies het thema

Is het bij je bedrijf een traditie om elk jaar een ander thema te kiezen voor het bedrijfsfeest? Wie ben jij om deze traditie te breken! Denk goed na over welke thema’s je al gehad hebt, die kun je natuurlijk niet meer kiezen. Houd ook rekening met de tijd van het jaar. In de zomer is het leuk om een bedrijfsfeest in Hawaii-thema te geven, terwijl een Oktoberfest in het najaar juist erg gezellig is. Valt er wat te vieren? Dan mogen lekkere traktaties natuurlijk niet ontbreken!

Tip 4: alleen drankjes of ook eten?

Eén van de eerste dingen die je moet bepalen, is of er alleen gedronken wordt of ook nog gegeten. Alleen een borrel is al een heel leuk feestje, maar je kunt het nog gezelliger maken door met zijn allen te gaan eten. Zo kun je lekker barbecueën of uit eten in een lokaal restaurant. 

Tip 5: verzorg een lekkere lunch

Is het bedrijfsfeest ’s middags? Dan is het tof om samen te lunchen. Je hoeft hiervoor helemaal niet naar een dure lunchtent, je kunt de lunch ook voordelig en lekker bestellen op Lunch.nl. Deze lunch kan prima op kantoor, dat scheelt ook weer in de kosten.

Deel dit artikel met je vrienden!