casserole-actief-personeelsfeest
Uitgelicht Actief Personeelsfeest

La Casserole Party Service organiseert in samenwerking met Extream, op maat, programma’s voor uw bedrijfsuitje.

Meer over Actief Personeelsfeest
Nat op het water

Lees meer
Actief & sportief

Lees meer

Bedrijfsfeest? Lees deze 5 kledingtips voor mannen!

Je bent binnenkort uitgenodigd op het bedrijfsfeest van je werk. Je zit je intussen direct al te bedenken wat je nu weer aan moet trekken. Je gaat je kledingkast door, maar hebt werkelijk geen idee wat er passend is om te dragen tijdens het bedrijfsfeest. Lees hieronder vijf kledingtips voor mannen om je te helpen een keuze te maken.

Dresscode

Staat er op de uitnodiging een dresscode vermeld? Dan heb je geluk! Het is nu eenvoudig om je kledingkast opnieuw in te duiken en te kijken wat er onder de dresscode verstaan wordt. Is het casual chic, wat vaak een dresscode is, dan kun je zakelijk combineren met casual. Dus bijvoorbeeld een stoere spijkerbroek met een polo of blouse. Een formele dresscode geeft aan dat er verwacht wordt dat je in pak of in ieder geval in een zakelijke outfit verschijnt. Nette overhemden zullen dan waarschijnlijk de boventoon voeren. Staat er casual of summer? Dan kun je lekker losjes in een outfit verschijnen die je in je vrije tijd wellicht ook regelmatig draagt.

Wat voor (bedrijfs)feest?

Ga na wat voor feest het is. is het een afscheidsdiner van een collega of is het een feest met een DJ? Ga na wat voor feest het is, zodat je je outfit hierop af kunt stemmen. Zo kom je ook nooit voor verrassingen te staan als je op het feest aankomt. Heb je verder helemaal geen informatie? Vraag dan aan een collega of de organisatie wat precies de bedoeling is en of er een thema of dresscode geldt.

Met wie?

Met wie ga je? Ook dat is belangrijk voor het kiezen van je outfit. Ga je met je vriend of vriendin? Dan kun je wellicht de outfits op elkaar aanpassen of allebei een kleine kleurnuance aanbrengen in jullie outfit. Ga je met vrienden? Dan hoeft dit uiteraard niet en is het handig om te kijken of er een thema of dresscode vermeld wordt. Bij Genti kleding is genoeg leuke feestkleding verkrijgbaar om de blits te maken op het feest.

Comfortabel

Tot slot is het belangrijk dat je je comfortabel voelt in de outfit die je draagt. Je moet er tenslotte minimaal een aantal uur in lopen. Kies daarom een outfit die lekker zit en waar je je zelfverzekerd in voelt. Hoe je je voelt zal je namelijk ook uitstralen.

Deel dit artikel met je vrienden!