naupar-bedrijfsuitje
Uitgelicht Naupar

NAUPAR heeft een vloot van 140 zeilschepen met 16 afvaarthavens aan het IJsselmeer en Waddenzee. Voor elke bedrijfsuitje een passend schip!

Meer over Naupar
Gek op Wielen!

Lees meer
Actief & sportief

Lees meer

Bedrijfsfeest organiseren? Kies voor deze originele activiteiten

Door de huidige coronamaatregelen is het op dit moment (tijdelijk) niet mogelijk om een bedrijfsfeest te organiseren. De meeste mensen werken thuis en we communiceren tegenwoordig digitaal. De interne- maar ook externe communicatie verloopt digitaal. Dit heeft voordelen, maar ook nadelen. Om de sfeer er toch in te houden worden er veel digi borrels georganiseerd, ondanks dat dit hartstikke gezellig is, worden de borrels en bedrijfsfeesten toch gemist. Het is toch anders, wordt vaak genoemd. Om alvast positief vooruit te kijken zetten wij de leukste bedrijfsuitjes en feesten voor je op een rij. Elk bedrijf heeft wel wat te vieren, en al helemaal wanneer er weer volop gedraaid kan worden na de coronacrisis. Lees het artikel om een succesvol bedrijfsfeest te organiseren!

Simpel en bescheiden

Een bedrijfsfeest kan je zo groot uitpakken als je wil. Je kan kiezen voor een feest dat de hele avond duurt, maar ook een feest van een paar uurtjes is al erg leuk. Op de vrijdagmiddag/avond wordt bij veel bedrijven een borrel georganiseerd om het weekend in te luiden. Er staan wat hapjes op tafel en er wordt gezorgd voor wijn & bier. Ook deze kleine momentjes waarbij er niet gepraat wordt over werk, hebben veel toegevoegde waarde voor werknemers. Hierom zijn simpele en bescheiden borrels altijd verstandig om regelmatig te organiseren. Er is namelijk altijd wel wat te vieren, als het niet een prestatie is binnen het bedrijf, dan is het wel een feestdag zoals Kerst of Pasen.

Activiteiten

Een bedrijfsfeest kan op verschillende manieren worden georganiseerd. Naast een echt feest met muziek en drankjes, kan er ook worden gekozen voor activiteiten of een combinatie van beide. Zo kan er een hele dag worden georganiseerd waarbij er ’s middags activiteiten worden ondernomen en ’s avonds wordt afgesloten met een etentje en/of feest.

Een andere optie is een combinatie van een workshop tijdens of voor een feest. Dit wordt door het hele land georganiseerd, een voorbeeld hiervan is een salsa workshop in Den Haag organiseren. Aan het begin van de avond leert iedereen salsa dansen tijdens de workshop en tijdens het feest kan iedereen laten zien of de workshop wel echt succesvol was.

Naast een dansworkshop, zijn er ook andere leuke activiteiten, bijvoorbeeld een groepsuitje op het strand. In de zomer met een zonnetje zorgt het voor het ideale bedrijfsuitje. Na de activiteit kan er een feest of diner aan het strand worden georganiseerd om de dag af te sluiten. Een dag om niet te vergeten!

Groot feest

Zijn activiteiten niks voor jou? Of organiseer je al genoeg activiteiten? Dan is een groot feest misschien de ideale manier om aan jouw werknemers te laten zien hoe erg ze gewaardeerd worden. Een groot feest organiseren begint bij het afhuren van een locatie. Afhankelijk van of het inclusief diner is, kan je vaak een totaalpakket afnemen. Hetgeen wat je op dat moment ook moet regelen is de muziek. Ga je voor een simpele afspeellijst, een DJ inhuren of misschien wel een gezellige band? Afhankelijk van jouw wensen zijn er vaak veel mogelijkheden. De locaties zelf hebben vaak ook aanraders wat betreft de muziek.

Deel dit artikel met je vrienden!