casserole-actief-personeelsfeest
Uitgelicht Actief Personeelsfeest

La Casserole Party Service organiseert in samenwerking met Extream, op maat, programma’s voor uw bedrijfsuitje.

Meer over Actief Personeelsfeest
Fotoshoot & Videoclip
Fotoshoot & Videoclip

Lees meer
Hoog in de lucht

Lees meer

Bedrijfsfeest organiseren? Overweeg deze 3 leuke momenten!

Bedrijfsfeesten: altijd een goede gelegenheid om je collega’s en eventueel hun partners beter te leren kennen. Maar om een feest te geven, moet er wel een aanleiding zijn. In plaats van het bedrijfsfeest op een willekeurige datum in het jaar te plannen, kun je deze gelegenheid ook combineren met een feestdag. Op welke momenten je het bedrijfsfeest het beste kunt organiseren, lees je in dit artikel!

1. Nieuwjaar

Veel bedrijven organiseren elk jaar een nieuwjaarsborrel, maar vaak is dit toch een beetje saai. Waarom laat je de nieuwjaarsborrel niet samenvallen met je bedrijfsfeest? Twee vliegen in één klap! Natuurlijk moet het feest niet meteen op 1 januari plaatsvinden, maar enkele dagen of weken daarna is een prima optie. Kleed de ruimte leuk aan en pak groots uit met hapjes en drankjes. Om het nog gezelliger te maken, kun je ook de partners van de collega’s uitnodigen. Vlak na nieuwjaarsdag is het ideale moment om leuke anekdotes van het jaar ervoor op te halen en uit te kijken naar het komende jaar. Uiteraard mag siervuurwerk op het nieuwjaarsfeest van je bedrijf niet ontbreken!

2. Sinterklaas

Hoewel Sinterklaas oorspronkelijk natuurlijk een feest is voor kinderen, is het een perfecte aanleiding om een bedrijfsfeest te organiseren. Laat al je collega’s met hun hele gezin komen, waardoor je ze nog beter leert kennen. Uiteraard moet je het feest niet op 5 december organiseren, maar ergens in de weken ervoor. En gezien de kinderbedtijden moet het feest natuurlijk al in de middag beginnen. Zorg ervoor dat alle kinderen wat cadeautjes krijgen en regel wat pieten of een Sinterklaas. Zo bezorg je de kinderen en hun ouders de dag van hun leven.

3. Een Jubileum 

Een jubileum is altijd een reden voor een goed feestje. Al helemaal als het gaat om een bedrijfsjubileum. Zonder alle medewerkers was het jubileum er nooit geweest, dus moet het gevierd worden met iedereen die er zijn of haar steentje aan heeft bijgedragen. Bovendien is een jubileum een aanleiding om je waardering te uiten aan alle collega’s en iedereen eens goed te bedanken voor hun inzet. Hou je niet in en huur bijvoorbeeld een zaal af.

Deel dit artikel met je vrienden!