naupar-bedrijfsuitje
Uitgelicht Naupar

NAUPAR heeft een vloot van 140 zeilschepen met 16 afvaarthavens aan het IJsselmeer en Waddenzee. Voor elke bedrijfsuitje een passend schip!

Meer over Naupar
Gek op Wielen!

Lees meer
Verkennen & ontdekken

Lees meer

Bedrijfsfeest organiseren: wat dacht je van het Oktoberfest-thema?

Als je een bedrijfsfeest gaat organiseren kun je uit een hoop thema’s kiezen. Heb je een passie voor Lederhosen of voor bier? Overweeg het bedrijfsfeest te organiseren in Oktoberfest-thema. Lees verder om alles te weten te komen over dit inspirerende thema.

Verschillende locaties

Op verschillende locaties is het mogelijk om een feest te organiseren in deze stijl. Je kunt het bedrijfsfeest op eigen terrein houden, maar ook extern op een locatie die bedoeld is voor dergelijke feestjes.

Ontzettend veel games

Je kunt in ieder geval rekenen op picknicktafels met een lange lengte. Daaroverheen worden geblokte tafelzeilen gelegd met blauwe en witte blokjes. Je kunt fantastische Duitse hapjes eten, zoals pretzels en andere koude hapjes. Alles is heel traditioneel uitgevoerd. De sfeer is Beiers. Bovendien kun je ontzettend veel games spelen op een Oktoberfest. Te denken valt aan bierpulschuiven. Dit is een traditioneel Duits spel. Je hoeft dus niet langer te twijfelen of het leuk is een feest in deze stijl te organiseren.

Bier

Een bedrijfsfeest is natuurlijk niet compleet zonder bier. Dit geldt al helemaal voor een bedrijfsfeest in Oktoberfest-thema. Veelal zijn er bierproeverijen aanwezig op een bedrijfsfeest met dit thema. Hier kun je veel soorten Duits bier proeven. Het ene biertje is nog lekkerder dan het andere biertje. Bovendien is er een Schnaps bar aanwezig waar je likeuren en andere lekkernijen kunt halen. Uiteraard staat er ondertussen mooie Duitse muziek op. Vaak is er tevens een fotohoek aanwezig waar je je vast kunt laten leggen in traditionele kledij.

Twijfel niet langer

Het is niet nodig om nog te twijfelen. Organiseer vandaag nog een bedrijfsfeest in Oktoberfest-thema. Haal de lederhosen uit de kast. Je kunt dus rekenen op ontzettend veel leuke spellen om te spelen. Bovendien kun je heel veel lekker bier proeven op de bierproeverij. Je kunt veel verschillende soorten likeuren drinken en genieten van traditionele Duitse muziek. Je kunt je eveneens op de foto laten zetten in prachtige Duitse kleren. Het is dus echt ontzettend leuk om een bedrijfsfeest in Beijers thema te vieren. Verkeer in Duitse sferen met een Oktoberfest-thema.

Deel dit artikel met je vrienden!