rich-magic-workshop-goochelen
Uitgelicht Goochel Workshop

Zoekt u naar leuke workshops voor een feestje of evenement? Goochelaar Rich Magic geeft goochel workshops voor alle leeftijden.

Meer over Goochel Workshop
Feestje bouwen

Lees meer
Hoog in de lucht

Lees meer

De meest voorkomende ongelukjes op een bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest is voor de meeste mensen leuk, helemaal op het moment dat het feestje een goede achterliggende reden heeft. Deze reden kan bijvoorbeeld een verjaardag of een behaalde doelstelling zijn. Toch gebeuren er op bedrijfsfeesten helaas ook wel eens ongelukken. Dit heeft te maken met het feit dat er vaak alcohol wordt genuttigd op een bedrijfsfeest. Op het moment dat je onder invloed bent van alcohol heb je minder controle over je denk en doe vermogen. Alcohol zorgt in veel situaties voor een leuke sfeer, maar zal in sommige gevallen ook ongelukjes opleveren.

Het morsen van drank

Allereerst gaat het in veel gevallen al mis bij de alcohol zelf. Op vrijwel ieder feestje valt er wel een drankje om. Bij een bedrijfsfeest is dit niet anders. Nou is dit op zich niet zo erg, maar wat nou als het drinken nou net over iemand anders heen valt. Dit is erg vervelend en zorgt voor natte kleren. Ook is het mogelijk dat degene waar het drankje overheen viel spullen in zijn of haar broekzak had. De spullen kunnen hierdoor mogelijk kapot gaan en dit kan een erg vervelende invloed op de avond van beide partijen hebben.

Iemand aanstoten

Zoals eerder benoemd heeft het nuttigen van alcohol invloed op zowel je doe als denkvermogen. Op het moment dat je alcohol hebt gedronken en aan het dansen bent kan het zo zijn dat tegen iemand aanstoot. Hierdoor zullen de spullen van het persoon waar je tegenaan loopt mogelijk uit zijn of haar handen vallen. Als diegene nou net zijn of haar telefoon in zijn handen heeft zal deze hierdoor ook kunnen vallen. Indien er een telefoon valt kan dit telefoon schade als gevolg hebben. Dit is erg vervelend, want het is nu noodzakelijk dat de telefoon gerepareerd wordt. Gelukkig is dit tegenwoordig goed mogelijk, want er zijn een hoop winkels in Nederland waar het mogelijk is om een telefoon te repareren. Stel dat je in Alkmaar woont, dan kun je gemakkelijk een telefoon reparatie winkel vinden door op het internet te zoeken naar: een telefoon in Alkmaar laten repareren, zo is het probleem snel en gemakkelijk verholpen.

Veelvoorkomende ongevallen

Helaas komt het ook erg vaak voor dat mensen struikelen en hierdoor omvallen. Dit kan zelfs gebeuren zonder dat er alcohol in het spel is. Het is tijdens een feest namelijk erg druk door harde muziek en vele verschillende gesprekken. Het gevolg hiervan is dat je mogelijk niet meer op je passen let. Het kan dan weleens gebeuren dat je dan een misstap maakt en omvalt. Dit hoeft niet erg te zijn, maar een verkeerde val kan nare gevolgen voor het bedrijfsfeest hebben. Allereerst kun je dingen breken, dit zal erg veel pijn doen en hierdoor zal het bedrijfsfeest een nare wending krijgen, maar het kan ook erger. Als je namelijk helemaal verkeerd terecht komt kan dit levensbedreigende gevolgen hebben. De kans dat dit gebeurd is gelukkig erg klein, maar de kans is wel aanwezig. Daarnaast komt het ook vaak voor dat er simpelweg om gelachen kan worden omdat er niets ergs aan de hand is.

Deel dit artikel met je vrienden!