casserole-actief-personeelsfeest
Uitgelicht Actief Personeelsfeest

La Casserole Party Service organiseert in samenwerking met Extream, op maat, programma’s voor uw bedrijfsuitje.

Meer over Actief Personeelsfeest
Ontspannen genieten

Lees meer
Samen met de kids

Lees meer

De ultieme gids als je een rondvaart in Amsterdam overweegt voor je volgende bedrijfsfeest

Als je op zoek bent naar een interessante en unieke locatie voor je volgende bedrijfsfeest, kijk dan niet verder dan een rondvaart door de Amsterdamse grachten. Een rondvaart door de iconische waterwegen van de stad is de perfecte manier om feest te vieren met je collega’s. Je geniet van een prachtig uitzicht op de beroemde architectuur en bezienswaardigheden van Amsterdam, en er is genoeg ruimte aan boord voor een feestelijke viering. Als je een rondvaart door Amsterdam overweegt voor je volgende bedrijfsfeest zijn er wel een aantal dingen die je mee moet nemen, die zullen we bespreken in deze blogpost. 

De verschillende soorten rondvaarten in Amsterdam

Als het gaat om rondvaarten in Amsterdam, zijn er een paar verschillende opties om uit te kiezen. Er zijn privé charterboten die je voor je gezelschap kunt huren, of je kunt kiezen voor een openbare rondvaart met andere passagiers aan boord. Privé-charterboten zijn duurder, maar ze bieden een meer exclusieve en intieme ervaring voor je groep. Openbare cruises zijn minder duur en bieden een geweldige manier om de stad vanaf het water te bekijken terwijl je je onder andere toeristen begeeft.

Wat is er inbegrepen bij een rondvaart door Amsterdam?

De meeste rondvaarten door Amsterdam zijn inclusief een gids die je bezienswaardigheden aanwijst en uitleg geeft over de stad terwijl je voorbij vaart. Bij sommige rondvaartboten zijn ook drankjes en snacks inbegrepen aan boord, dus zorg ervoor dat je hiernaar vraagt wanneer je je rondvaart boekt. Je kunt ook overwegen of je een zittende of staande rondvaart wilt. Zittende rondvaarten zijn meer ontspannen en bieden een prachtig uitzicht op het voorbijglijdende landschap, terwijl staande rondvaarten levendiger zijn en de mogelijkheid bieden om te bewegen en te socialiseren met andere passagiers.

Wat is de beste tijd van het jaar voor een rondvaart door Amsterdam?

De beste tijd van het jaar voor een rondvaart door Amsterdam hangt af van waar je naar op zoek bent. Als je wilt genieten van de feestelijke kerstverlichting in de stad, dan is december de perfecte tijd voor een rondvaart. Wil je de massa’s toeristen vermijden, dan zijn de lente of de herfst ideale tijden om Amsterdam te bezoeken. Houd houd er rekening mee dat het weer in Amsterdam fris kan zijn, zelfs in de zomer, dus kleed je goed aan voor je rondvaart.

Wat zijn tips voor het boeken van een rondvaart door Amsterdam?

Als je klaar bent om je rondvaart door Amsterdam te boeken, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Allereerst moet je beslissen wat voor soort rondvaart je wilt en of je een privé charter of een openbare rondvaart wilt. Bekijk vervolgens de recensies van verschillende bedrijven om de beste optie voor je groep te vinden. Zorg er tot slot voor dat je je tickets van tevoren reserveert, zodat je verzekerd bent van beschikbaarheid.

Een rondvaart door de Amsterdamse grachten kan een geweldige optie zijn voor je volgende bedrijfsfeest. Maar overweeg alle bovenstaande punten goed voordat je een rondvaart in Amsterdam boekt. Bedankt voor het lezen!

Deel dit artikel met je vrienden!