rich-magic-workshop-goochelen
Uitgelicht Goochel Workshop

Zoekt u naar leuke workshops voor een feestje of evenement? Goochelaar Rich Magic geeft goochel workshops voor alle leeftijden.

Meer over Goochel Workshop
Actief & sportief

Lees meer
Hoog in de lucht

Lees meer

Stamppotbuffet regelen via catering

Een feest wordt pas echt feestelijk wanneer de gasten voorzien worden van een lekkere maaltijd. Maar de organisatie voor u als gastheer of gastvrouw vergt vaak al veel van uw tijd en energie. Hoe lekker is het dan dat u het eten uit kunt besteden. Kijk daarom eens naar de vele mogelijkheden die een stamppotbuffet van Ter Burg u biedt. Er zijn diverse mogelijkheden die aangepast kunnen worden op de wensen van uw gezelschap en het aantal gasten. Een stamppotbuffet is al lang niet meer een standaard wintermaal dat bestaat uit boerenkool, zuurkool of hutspot. Tegenwoordig zijn er veel meer variaties mogelijk waardoor een stamppot buffet nét dat beetje extra aan uw feestje geeft. En wat nog fijner is: u hoeft zelf niet met potten en pannen in de weer.

Een stamppotbuffet regelen

Of het nu gaat om een bedrijfsfeestje voor uw werknemers of een particulier etentje tijdens de feestdagen bij u thuis: een stamppotbuffet is heel eenvoudig te regelen. U maakt een keuze uit de vele mogelijkheden, geeft het aantal personen aan en de eventuele extra’s die u nog toe wilt voegen. Daarna vraagt u een vrijblijvende offerte zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Zo komt u achteraf nooit voor onaangename verrassingen te staan. Wij beloven u dat de prijs u beslist niet zal tegenvallen. Vervolgens gaan we voor u aan de slag om een overheerlijk stamppot buffet voor te bereiden. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is te genieten van al dat lekkers en na afloop van het feest lekker uitbuiken op de bank. Borden en bestek worden meegeleverd en mag u na afloop weer vuil inleveren. Dat noemen we nog eens service!

Een stijlvol stamppot buffet

Of het nu een stamppot buffet aan huis wordt of op het bedrijf, gegarandeerd dat het zeer geslaagd wordt. Wanneer u niet de ruimte hebt om het festijn binnen te vieren kunt u er altijd een compleet ingerichte partytent bij huren. Met mobiele tap, heathers om de boel lekker te verwarmen en fakkels om in winterse sferen te blijven. Vraag naar alle mogelijkheden om een geslaagd stamppot buffet te organiseren.

Deel dit artikel met je vrienden!