casserole-actief-personeelsfeest
Uitgelicht Actief Personeelsfeest

La Casserole Party Service organiseert in samenwerking met Extream, op maat, programma’s voor uw bedrijfsuitje.

Meer over Actief Personeelsfeest
Strand & zee
Strand & zee

Lees meer
Actief & sportief

Lees meer

Tips voor een low-budget bedrijfsfeest

Heeft jouw bedrijf niet veel geld om aan een bedrijfsfeest uit te geven, maar wil je toch iets leuks organiseren voor collega’s? Dan kun je ook kijken naar verschillende partyspellen. Een gezellige spelletjesavond biedt altijd een groot aantal opties en je hebt altijd een gezellige avond of middag. Door voor een groot aantal verschillende spellen te kiezen, weet je zeker dat iedereen de tijd van zijn leven krijgt en je altijd een leuke competitie om op terug te kijken. Maar wat kun je allemaal doen tijdens deze spelletjesdagen met collega’s en welke spellen mogen hierbij niet ontbreken? Lees snel verder en ontdek wat je kunt verwachten.

Verschillende soorten partyspellen voor jouw feest

Een low-budget bedrijfsfeest kan met een groot aantal spellen. Je kunt bijvoorbeeld voor een van de traditionele spellen kiezen, waaronder ganzenbord of mens-erger-je-niet. Echter zijn er tegenwoordig veel nieuwe spellen waar jij gebruik van kunt maken en waar meer strategie achter zit. Denk hierbij aan Risk, Ticket to Ride of een van de nieuwste uitvoeringen van Monopoly. Iedere variant geeft jou weer een geheel andere competitie en je kunt eventueel de spelregels aanpassen om het nog leuker en afwisselender te maken. Samen met collega’s kun je altijd wel iets bedenken om het feest van het jaar te geven.

Bordspellen voor iedere collega te vinden

Voor ieder bedrijfsfeest zijn er wel andere bordspellen te vinden waar jij naar kunt kijken en voldoende plezier aan kunt beleven. Door goed te kijken naar de verschillende varianten en mogelijke uitbreidingspakketten heb je voldoende in handen. Daarbij kun je altijd naar verschillende interesses kijken, zodat je het aanpast aan collega’s. Je kunt het daarbij zo duur maken als je zelf wilt. De bordspellen komen namelijk in meerdere prijsklassen en extra mogelijkheden. Voordat je het weet heb je alle spellen en andere benodigdheden in handen voor een mooi bedrijfsfeest, zonder dat het jou veel heeft hoeven kosten. Geen enkel spel zal je teleurstellen deze avond.

Deel dit artikel met je vrienden!